Υπογραφή “Σύμβασης Έργου“ για την ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου της Μουσειακής Αποθήκης Μακρυγιάλου

 Πραγματοποιήθηκε η υπογραφή “Σύμβασης Έργου” μεταξύ του Δημάρχου κ. Αναστασίου Μανώλα και του εκπροσώπου της εταιρείας ΜΕΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ε.Ε. κ. Δημητρίου Μπουντώλα, για την ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου της Επισκέψιμης Μουσειακής Αποθήκης Μακρυγιάλου.

Σε δήλωσή του ο κ. Δήμαρχος ανέφερε:

«Η Επισκέψιμη Μουσειακή Αποθήκη Μακρυγιάλου αποτελεί ένα κόσμημα για το δήμο μας. Με την ολοκλήρωση του προγραμματισμένου έργου θα βελτιωθεί τόσο η εικόνα του συγκεκριμένου κτηρίου όσο και της ευρύτερης περιοχής. Στόχος μας είναι η αναβάθμιση της Μουσειακής Αποθήκης όχι μόνον εξωτερικά αλλά και εσωτερικά, με τον εμπλουτισμό της με νέα εκθέματα. Εκθέματα που η ανασκαφική σκαπάνη ανέσυρε από εδαφικές περιοχές του δήμου μας αλλά προς το παρόν ”φιλοξενούνται” αλλού. Με τον εμπλουτισμό της η Μουσειακή Αποθήκη θα γίνει περισσότερο ελκυστική και Επισκέψιμη ».

 

 

Share

Δείτε Επίσης

10 Αυγ 2022 - 10:28

 

« Η ΦΕΓΓΑΡΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΥΔΝΑ»
51ο Φεστιβάλ Ολύμπου
Παρασκευή 12 Αυγούστου & 9:15

« Η ΦΕΓΓΑΡΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΥΔΝΑ»51ο Φεστιβάλ Ολύμπου Παρασκευή 12 Αυγούστου & 9:15

10 Αυγ 2022 - 10:24


Ο δήμος Πύδνας-Κολινδρού με αφορμή τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή  σας προσκαλεί την Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022 και ώρα 21:00 στο χώρο της Αρχαίας Πύδνας, συναυλία με την σοπράνο κ. Χαρά Καλατζίδου και τη σολίστ πιάνου κ. Μιμή Ρουφογάληr

Αποφάσεις Συλλογικών Οργάνων

Κέντρο Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών Δήμου Πύδνας Κολινδρού

Διαύγεια -  Δήμος Πύδνας Κολινδρού