ΚΛΕΙΣΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ 9-1-2019 ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ (για το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας)

ΚΛΕΙΣΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ 9-1-2019 ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ (για το Γραφείο

 

ΚΛΕΙΣΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ  ΑΥΡΙΟ 9-1-2019 ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ (για το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας)
 ΑΝ Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Ο Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού με την απόφαση του αριθ. 16/8-1-2019, αποφασίζει την διακοπή των μαθημάτων στα Σχολεία όλων των βαθμίδων Εκπαίδευσης σε όλο τον Δήμο πλην των δομών παιδικών σταθμών  των Νομικών Προσώπων ΔΗ.ΚΟΙ.ΝΕ και ΔΗ.ΦΟ.Π.Α.Π.Ο.Υ στις 9-1-2019  λόγω εκτάκτων συνθηκών, που δημιουργήθηκαν από την έντονη χιονόπτωση και τον ολικό παγετό που επικρατεί με θεμοκρασίες μέχρι -12° C στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου και των προβλημάτων που δημιουργούνται στην μετακίνηση των μαθητών όπως και για τα υπολείμματα χιονιού και πάγου που βρίσκονται εντός των αύλειων χώρων των Σχολείων.
Εφόσον συνεχιστεί η κακοκαιρία θα εκδίδεται καθημερινά ανακοίνωση του Δήμου για την επόμενη ημέρα λειτουργίας ή μη των Σχολείων.
                                                              Αιγίνιο 8-1-2019      
                                                   
   Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
                                                         Ευάγγελος Λαγδάρης


 ΑΝ Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


Ο Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού με την απόφαση του αριθ. 16/8-1-2019, αποφασίζει την διακοπή των μαθημάτων στα Σχολεία όλων των βαθμίδων Εκπαίδευσης σε όλο τον Δήμο πλην των δομών παιδικών σταθμών  των Νομικών Προσώπων ΔΗ.ΚΟΙ.ΝΕ και ΔΗ.ΦΟ.Π.Α.Π.Ο.Υ στις 9-1-2019  λόγω εκτάκτων συνθηκών, που δημιουργήθηκαν από την έντονη χιονόπτωση και τον ολικό παγετό που επικρατεί με θεμοκρασίες μέχρι -12° C στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου και των προβλημάτων που δημιουργούνται στην μετακίνηση των μαθητών όπως και για τα υπολείμματα χιονιού και πάγου που βρίσκονται εντός των αύλειων χώρων των Σχολείων.Εφόσον συνεχιστεί η κακοκαιρία θα εκδίδεται καθημερινά ανακοίνωση του Δήμου για την επόμενη ημέρα λειτουργίας ή μη των Σχολείων.

                                                              Αιγίνιο 8-1-2019                                                         

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

 

 Ευάγγελος Λαγδάρης

Αποφάσεις Συλλογικών Οργάνων

Κέντρο Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών Δήμου Πύδνας Κολινδρού

Διαύγεια -  Δήμος Πύδνας Κολινδρού

ΕΣΠΑ