Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Πύδνας Κολινδρού στην Δ/νση και το προσωπικό του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κολινδρού για την κατάκτηση του χρυσού βραβείου στον θεσμό βραβείων εκπαίδευσης Education Business Awards 2017

Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Πύδνας Κολινδρού

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Διευθυντή, τους Εκπαιδευτικούς και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κολινδρού, το οποίο απέσπασε το χρυσό (Gold) βραβείο στην κατηγορία «Δια βίου Μάθηση», στο πλαίσιο της υλοποίησης συναφών ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Στην κατηγορία αυτή βραβεύονται Εκπαιδευτικοί Οργανισμοί, που διακρίνονται για τον σχεδιασμό, την άριστη απόδοση και την ολοκληρωμένη υποστήριξη προγραμμάτων δια βίου μάθησης.  Την τελετή απονομής των βραβείων διοργάνωσε η εταιρεία Boussias Communications με σκοπό να αναδειχθούν και να επιβραβευτούν οι βέλτιστες και καινοτόμες πρακτικές στην εκπαίδευση και τις παρελκόμενες υπηρεσίες.

ΠροεπισκόπησηΣυνημμένοΜέγεθος
Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Πύδνας Κολινδρού .pdf41.11 KB

Share

Δείτε Επίσης

Mουσικό πρόγραμμα «Καζαντζάκης και Ζορμπάς - Μια αληθινή φιλία»
9 Μάιος 2017 - 12:19

Mουσικό πρόγραμμα «Καζαντζάκης και Ζορμπάς - Μια αληθινή φιλία» ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΜΑΪΟΥ 2017 & ΩΡΑ 11.00 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ, με την καλλιτεχνική επιμέλεια του καθηγητή μουσικής Βαγγέλη Μπουσμαλή και την συμμετοχή των Κωστή Χλεμέ, Κώστα Μπιλιαδέρη και Νίκου Πολυζόπουλου.

Αποφάσεις Συλλογικών Οργάνων

Κέντρο Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών Δήμου Πύδνας Κολινδρού

Διαύγεια -  Δήμος Πύδνας Κολινδρού